Partnerimiz ADA Üniversitesi’nden Yeni Bir Ziyaret

Partnerimiz ADA Üniversitesi’nden Yeni Bir Ziyaret

Üniversitemizin anlaşmalı olduğu Azerbaycan ADA Üniversitesi’nden Erasmus+ kapsamında yeni bir ziyaret gerçekleşti.

Ada Üniversitesi’nden Erasmus+ Ders Alma Harektliliği kapsamında Chinara Mammadli üniversitemizi ziyaret etti ve Erasmus Koordinatörlüğü’nde ağırlandı. 19 Temmuz tarihinde ilk olarak Erasmus Koordinatörlüğü’nü ziyaret eden Chinara Mamamadli Erasmus+ Koordinatörlüğü’yle tanıştı ve keyifli bir zaman geçirdi. Daha sonra koordinatörlükten ayrılan Chinara Mammadli İstanbul’u gezmek için ofisten ayrıldı. 20 Eylül’de tekrar üniversitemizi ziyaret eden Chinara Mammadli Öğrenci Dekanlığı’nı ziyaret etti ve oradaki görevlilerle tanıştı. 20 Eylül’de kütüphane turu da gerçekleştirdi. Kendisi Erasmus+ Koordinatörlüğü’nde ADA Üniversitesi’nin detaylı sunumunu da gerçekleştirdi. 21 Eylül’de ise Uzaktan Eğitim Birimi’ni ve Uluslararası Ofisi ziyaret etti. Bu ziyaretlerden sonra Erasmus+Koordinatörlüğü’nde tekrar ağırlanan Chinara Mammadli üniversitemizden çok etkilendi. Erasmus+ Koordinatörlüğü’nün misafirperverliğinden ve sıcak karşılamalarından çok memnun kaldı. Ziyaretinin son ayağında ise okulumuzun fakülteleri İktisadi,İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’ni, Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi’ni, Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ni ve son olarak Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etti.
Erasmus+’ın özel bir projesi olan KA-107 kapsamında üniversitemize gelen ADA Üniversitesi mensupları üniversitemizde ve Erasmus+ Koordinatörlüğü’nün sıcak ve samimi tavırlarıyla  ağırlanıyor ve gördükleri bu ilgiden çok memnun kalıyorlar.