Bulgaristan Plovdiv Medikal Üniversitesi’nden Gelişim’e İlk Ziyaret

Bulgaristan Plovdiv Medikal Üniversitesi’nden Gelişim’e İlk Ziyaret

Bulgaristan’da bulunan Plovdiv Medikal Üniversitesi’nden Ani Daskalova, bu hafta Erasmus+ Koordinatörlüğü’nde ağırlandı.

Plovdiv Medikal Üniversitesi Bilim Departmanı’nda Uzman olan Ani Daskalova İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Plovdiv Medikal Üniversitesi’nden gelen ilk ziyaretçi. Erasmus+ Personel Ders Alma Hareketliliği kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştiren Ani Daskalova, burada büyük bir misafirlikle karşılandı.

Öncelikle 29 Ağustos tarihinde Erasmus+ Koordinatörlüğü’nde ağırlanan Ani Daskalova, burada Gelen/Giden Personel Sorumlusu Nesrin Neslihan Kocuk’la uzun bir görüşme gerçekleştirdi ve İstanbul’da ziyaret edilebilecek tarihi ve önemli mekanları öğrendi. Daha sonra İstanbul’u tanımak için ayrılan Ani Daskalova, 31 Ağustos tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi’ni ziyaret etmek için tekrar geldi ve fakültede Dekan Yardımcı Arda Öztürkcan’la görüşme gerçekleştirdi. Üniversitemizin Sağlık Bilimleri Fakültesi'ni ve laboratuvarlarını gezen Ani Daskalova, üniversitemizden çok etkilendi ve ziyaretinden çok memnun kaldı.

Erasmus+ Hareketliliği sayesinde gerçekleşen bu ziyaretler hem üniversitenin tanınırlığını arttırmakta hem de daha fazla partner kazanılmasına olanak sağlamaktadır.