Harika Etkinliklere Bir Yenisi Daha Ekleniyor

Harika Etkinliklere Bir Yenisi Daha Ekleniyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü etkinliklerine devam ediyor. Bu hafta 13-14-15 Ekim ErasmusDays kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi Erasmus+ Koordinatörlüğü öğrencilere ve üniversitemizde yer alan personelimize yönelik harika bir etkinlik gerçekleştirecek. 14 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek etkinlik tüm gün sürecek.

Yapılan etkinlik öncelikle kokteylle başlayacak. ErasmusDays açılış konuşmasıyla devam edecek etkinlikte Erasmus+ programını tanıtan bir sunum da gerçekleştirilecek. Erasmus+ Koordinatörlüğü’nün yazmış olduğu ve hibelendirilmeye hak kazanan projesi ICM (Uluslararası Kredi Hareketliliği) Projesi’nden de etkinlikte söz edilecek. Erasmus+ Kurum Koordinatörü Alisa Usubova ve Giden Personel/Proje Sorumlusu Gülcan Güven Yeşilgül tarafından hazırlanan ve yürürlüğe giren bu proje özel bir yerde durmakta çünkü bu proje aracılığıyla Amerika Birleşik Devletleri, Ürdün, Azerbaycan, Ukrayna ve Endonezya ülkelerine hareketlilik gerçekleştirilebilecek.

Proje ilk paylaşıldığından beri hem öğrencilerden hem de üniversite personelimizden büyük ilgi çekmekte. Bu sunumdan sonra daha önce Erasmus+ Öğrenim ve Staj programına katılan öğrencilerimizin yer aldığı Erasmus+  Paneli gerçekleştirilecek. Bu panelde öğrencilerimiz Erasmus+ deneyimlerini ve hareketlilik hakkındaki detayları paylaşacaklar. Erasmus+ Hareketliliği’ne katılan akademik personelimiz için de bir panel düzenlenecek. Bu panelde de değerli hocalarımız kendi eşsiz Erasmus+ deneyimlerini paylaşarak etkinliğe katkıda bulunacaklar. Etkinlikte çok özel bir detay da saklı. Etkinliğin son adımında "Eramus+’u Bana Sor" adlı yarışma programı da düzenlenecek. Bu yarışma programının içeriği de adında saklı. Erasmus Koordinatörlüğü yarışma için harika sorular hazırladı.