Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü -

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gastronomi alanında uluslararası iş birliği için Basque Culinary Center'la görüştü

gelişim üniversitesi
  1.   Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü
  2. Haberler


İstanbul Gelişim Üniversitesi, Gastronomi alanında uluslararası iş birliği için Basque Culinary Center'la görüştü


Gastronomi alanında geleceğin şeflerini yetiştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi, uluslararası arenada adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, Basque Culinary Center ile gerçekleştirdiği online toplantı, üniversitenin bu alandaki başarısını daha da güçlendirdi.


Gastronomi alanında geleceğin şeflerini yetiştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi, uluslararası arenada adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak, Basque Culinary Center'la gerçekleştirdiği online toplantı, üniversitenin bu alandaki başarısını daha da güçlendirdi.

16 Mayıs Perşembe günü düzenlenen toplantıya, Üniversitenin genel sekreteri Doç. Dr. Serdar Egeli, Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörü Alisa Usubova ve UDİO-K Uzman Yardımcısı Pınar Aleyna Doğan katıldı. Basque Culinary Center'dan ise Belen Ucin Yerengui ve Haizea Aranzabal, görüşmelere katılım sağladılar.

Görüşmeler olumlu bir atmosferde geçti, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin uluslararası iş birliklerine olan açık duruşu bir kez daha vurgulandı. Bu iş birliği, özellikle gastronomi alanında eğitim gören öğrencilere önemli fırsatlar sunabilecek. Yapılan bu iş birliğinin, öğrencilere uluslararası alanda deneyim kazanma imkanı sağlayarak kariyerlerine değer katacaktır.
Ayrıca, Basque Culinary Center'la yapılan bu ortaklıkla, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin gastronomi alanındaki başarılı konumunu daha da pekiştirmeyi hedeflediklerini gösteriyor. Bu anlaşma, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin uluslararası alandaki etkinliğini artırırken, öğrencilerin de uluslararası platformlarda kendilerini gösterme şansını yükseltecek gibi görünüyor.

Haberler