İstanbul Gelişim Üniversitesi Namseoul Üniversitesi İle İkili İş Birliğini Güçlendiriyor!

Namseoul Üniversitesi, Kore'nin önde gelen yüksek öğrenim kurumlarından biri olarak bilinmektedir. Üniversite, geniş akademik yelpazesi ve uluslararası alanda tanınmış araştırma çalışmalarıyla öne çıkmaktadır. İstanbul Gelişim Üniversitesi ile yapılan iş birliği, her iki üniversitenin de akademik ve kültürel alışverişi artırmak için ortak çabalarını göstermektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, 14 Mayıs'ta saat 10.00'da, Kore'deki Namseoul Üniversitesi ile ikili iş birliklerini güçlendirmek amacıyla online bir toplantı gerçekleştirdi. Bu önemli toplantıda, İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Öztürkcan ve Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörü Alisa Usubova yer aldılar. Ayrıca, Gelişim Üniversitesi'nden UDİO-K uzmanı Duygu Can, İkili İş Birlikleri Sorumlusu Murat Emre Şensoy ve Dr. Öğr. Üyesi Nurcihan Tan Erkoç'un yanı sıra, Namseoul Üniversitesi'nden Deniz Son, Kübra Altun ve Sook Hyun Ahn da katılımcılar arasındaydı. Bu önemli toplantı, İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin uluslararası alanda gelişmelere açık ve ilerleyen bir üniversite olduğunu bir kez daha gösterdi. Üniversitemiz, küresel iş birlikleri ve akademik değişimlerde önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Bu değerli iş birliği, öğrenci ve akademisyenlerimiz için yeni fırsatlar ve deneyimler sunarken, aynı zamanda uluslararası alanda üniversitemizin adını daha da ileriye taşıyacak nitelikli çalışmalara olanak sağlayacaktır.