Romanya’daki Partner Üniversitemizden İkili Ziyaret

Romanya’daki Partner Üniversitemizden İkili Ziyaret

4-8 Nisan tarihleri arasında İstanbul Gelişim Üniversitesi’ne Erasmus Eğitim Alma programı kapsamında Romanya’nın 1 Decembria 1918 din Alba lulia Üniversitesi’nden ziyaret gerçekleşti. 1 Decembria 1918 din Alba lulia Üniversitesi mensupları Stefania Pacurar ve Simona Mariana Albesc üniversitemizde çok misafirperver ve sıcak bir şekilde karşılandılar.

6 Nisan tarihinde Simona Mariana Albesc Uzaktan Eğitim Ofisi’yle, Stefania Pacurar ise Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’yle görüşme gerçekleştirdiler. Buradaki hocalarımızın samimi yaklaşımıyla da tanışan ikili, üniversitemize tekrar tekrar gelmekten mutluluk duyacaklarını ve üniversitemizin bu ilgisinden çok hoşlandıklarını belirttiler. Üniversitemizden ayrılırken de bu deneyimi hiç unutmayacaklarını vurguladılar.

Romanya’dan gerçekleşen bu ziyaretin kurumlar arası mevcut ikili ilişkileri geliştirmesi ve daha fazla alanda üniversiteler arası iş birliği sağlaması amacıyla her iki kuruma önemli fırsatlar yaratarak katkı sunması beklenmektedir.

Romanya