Partnerimiz Primorska Üniversitesi de İstanbul Gelişim Üniversitesi’ni tercih etti

Anlaşmalı olduğumuz Slovenya’da bulunan Primorska Üniversitesi’nden iki çalışan da Erasmus haklarını üniversitemizde değerlendirdiler.

24-26 Mayıs tarihleri arasında Slovenya’da bulunan ve aynı zamanda partnerimiz olan Primorska Üniversitesi’nden iki çalışan; Silvana Shoposki ve Robi Regorsek, Erasmus Ders Alma Hareketliliği kapsamında üniversitemizi ziyaret etti ve hareketliliklerini burada değerlendirdi.

24 Mayıs’ta önce Türkiye’ye ayak basan ikili, 26 Mayıs’ta ise üniversitemize geldi ve tüm günlerini üniversitemizde geçirdi. Öncelikle Rektörlük binasında vakit geçiren ikili, daha sonra Uluslararası Öğrenci Ofisi’nde ve İktisadi,İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi’nde eğitimlerini aldılar. Silvana’nın bu ziyareti Türkiye’ye ilk ziyareti değildi. Daha önce de Türkiye’ye gelen ve Türkiye’yi çok beğenen Silvana, bu sefer en yakın arkadaşlarından birini de yanında getirmiş ve hem üniversitemizi hem Türkiye’yi ona tanıtmıştı. Kendisi tam bir Türkiye ve Türk insanı aşığı olan Silvana, bu seferki gerçekleştirdiği ziyaretinden ve Erasmus Koordinatörlüğü’nün ilgisinden çok memnun kaldı. Öyle ki tekrar Erasmus hakkını üniversitemizde kullanmak istediğini belirtti.

İçinde bulunduğumuz bu aylar Erasmus hareketlilikleri açısından çok verimli ve güzel geçmekte. Erasmus Koordinatörlüğü’nün sıkı ve verimli çalışmaları sayesinde üniversitemiz tanıtılmaya ve ün kazanmaya devam ediyor.